Az abas integrált vállalatirányítási rendszer (ERP) alapcsomagjában található mobil alkalmazások bármikor lehetővé teszik a platformtól és végeszköztől független hozzáférést a vállalati adatokhoz. A mobilalkalmazások kezelését könnyű elsajátítani, az abas User Interface-e (UI) a felhasználói felületet és tartalmat automatikusan a rendelkezésre álló eszköz kijelzőméretéhez igazítja, például okostelefonról tabletre való átváltáskor a tartalom nem csak nagyobb lesz, hanem a megjelenő adatok struktúrája is átalakul. Egy keskeny kijelzőnél az árucikk információi egymás alatti blokkokban jelennek meg, nagy kijelzőnél azonban a teljes szélesség rendelkezésre áll, így több információ jeleníthető meg.

Mobile Sales

A Mobile Sales speciálisan a külső értékesítési munkatársak igényeihez lett szabva. A modul segítségével online hozzáférés biztosítható a CRM rendszerhez és az értékesítés-releváns adatokhoz, hozzáférhet mobil e-mail kliensekhez, valamint megtekinthet, szerkeszthet vagy elkészíthet ajánlatokat, megrendeléseket, számlákat, feladatokat vagy feljegyzéseket.

Mobile Service

A Mobile Service hatékonyan támogatja a külső szervizmunkatársakat a szervizmegbízások tervezésében és lebonyolításában. A technikusok megbízástervezéséhez egy beépített naptárfunkción keresztül egyszerűen hozzáférhet. A vevői adatok és szerviztermék információk, köztük darabjegyzékek és szervizfolyamatok, szervizmegbízások és anyagtervezések kényelmesen kezelhetők a mobilalkalmazásokkal, ezenkívül a Mobile Service-szel útközben is lehetséges anyagot kezelni és szervizmegbízásokat visszajelezni.

Mobile Purchase

A Mobile Purchase segítségével bárhol hozzáférhet a szállítói aktákhoz, gyorsan és könnyedén megtekintheti a beszerzéshez szükséges összes információt.