Az 1996-ban alapított InterJNet Számítástechnikai Kft. abas Magyarország néven 17 éve az abas integrált vállalatirányítási rendszer kizárólagos magyarországi forgalmazója. A magyarországi szoftverpartner jelenleg 3 irodából, Jászberényből, Budapestről, valamint Győrből szolgálja ki ügyfeleit. Az országosan jelenleg több mint 110 abas felhasználóval rendelkező abas Magyarország növekedése folyamatos, vevői elégedettsége egyedülálló az ERP piacon.

Az abas Magyarország munkatársai egytől egyig válogatott, jelentős fejlesztői múlttal és tudással rendelkező szakemberek. A cég több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a kereskedelem számítógépesítésének területén. Számos saját fejlesztésű, telepített és karbantartott üzleti megoldásával az InterJNet Kft. országos szinten képviselteti magát. A cég kereskedelmi programjai vonalkódok és különböző vásárlói kártyák kezelésére is alkalmasak.

Az InterJNet Számítástechnikai Kft. vezetésének alapvető célkitűzése, hogy ügyfeleinek olyan magas minőségű szolgáltatásokat nyújtson, amelyek teljes mértékben megfelelnek a jogszabályi előírásoknak, és maximálisan kielégítik az ügyfelek igényeit. Ennek érdekében a társaság vezetése a rendszerépítési és -fenntartási tevékenységek színvonalának folyamatos emelése érdekében az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert alakított ki és működtet. A szabványban foglaltak maradéktalan teljesítését a magas elvárásoknak is megfelelő minőségpolitika következetes megvalósításával kívánja elérni a cég.

Alapítás: 1996
Hivatalos abas partner: 1997 óta fő tevékenységként
Magyar abas felhasználó: több mint 130
Tulajdonos, ügyvezető: Hoffer István
Székhely: Magyarország, 5100 Jászberény, Apponyi tér 1.
Irodák: Jászberény, Budapest, Győr
Tanúsítás: MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer.